Lightschap`s Tulipa Quinn of NightHjerte.


Jeg ønsket meg etter hvert en tispe og valget falt på Lightschaps kennel i Skåne. Vi var så heldige å få kjøpe herlige Sussi, er en liten schappefrøken på 41,5 cm. Hun fyller 2 år i november 2015. Hun er verdens mest tålmodige hund, rolig i snill og går veldig godt sammen med barn. Sussi har vært med på mange og lange turer i skog og mark. Vi har også prøvd oss i utstillingsringen og hun ble er Nordisk Juniorvinner 2014. I tillegg har hun 2 små cert og jakter på storcertet.

I februar 2016 fikk Sussi sitt siste store CERT og ble Norsk utstillings champion på NKK sin Utstilling i BøVillVillHjerte

2,5 år:

 

Lightschap`s Lotus LadyHjerte

Jeg var så heldig å få være med på valpefødselen ved Lightschaps kennel, da lille Lady ble født. Hun er barnebarnet til min tidligere hannhund Max og når hun i tillegg var helbrun, falt jeg pladask. Jeg har lenge ønsket meg en helbrun schapendoes tispe.

Here kan du se min side hos min oppdretter: 
http://www.lightschapskennel.com/tidigare-kullar/lotus-kullen-2015/lady/

Happyschaps Buaty Bianka er min siste hund som bor her.

Hun er en selvstendig ,sosial og veldig snill schapendoes kommer veldig sjelden en lyd fra henne når hun er ute :-)

Bestemte meg for å beholde henne når jeg hadde mitt andre kull, likte hennes farger som er Black and Tan som ikke er så valig på rasen,syns det er morsomt med litt andre farger en standar på rasen som er blå/sort. Alle farger er tillatt :-)

Bianka har vært på ett par utstillinger og blitt Bir som valp.

Gleder meg til å vise henne frem på utstillinger fremover i voksen alder.